Knack 2 officieel aangekondigd

Vervolg op de PlayStation 4 launch titel.

Sony heeft officieel Knack 2 aangekondigd. De game is het vervolg op de PlayStation 4-launch titel Knack en komt opnieuw exclusief naar Sony's console.

Een trailer toont de eerste beelden van de game. De eerste helft van de trailer focust zich op verschillende aspecten van de game zoals puzzels en gevechten. Daarnaast toont het ook de verschillende vormen en groottes die hoofdpersonage Knack kan aannemen.

In de tweede helft ligt de nadruk op het coöperatieve-element van de game. Hierin zie je een rode en een blauwe Knack samenwerken om verschillende obstakels te overwinnen.

Knack 2 komt exclusief naar de PlayStation 4. Het is nog niet bekend wanneer de game precies uitkomt. Sony kondigt ook de WipEout Omega Collection aan, alsook Uncharted: The Lost Legacy.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth audio

Klinkt als bluetooth audio in de oren.

Nintendo kondigt Switch prijsverlaging aan

In aanloop naar de release van de Switch OLED.

Lego Super Mario 64 set onthuld

Minstens evenveel pixels als op de Nintendo 64.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread