Ellie is het hoofdpersonage in The Last of Us: Part 2

Trailer eigenlijk bedoeld voor E3.

In The Last of Us: Part 2 speel je voornamelijk als Ellie. Zij is dit keer het hoofdpersonage, meldt ontwikkelaar Naughty Dog tijdens het PlayStation Experience-event.

Het verhaal speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van de eerste game af en draait om 'haat', aldus The Last of Us-regisseur Neil Druckmann. "We hebben lang nagedacht of we wel verder wilden met deze personages. Maar uiteindelijk draait The Last of Us om Joel en Ellie. Ik wil de fans vragen om ons te vertrouwen. We gaan het juiste doen."

De aankondigingstrailer van The Last of Us: Part 2 was gister de hekkensluiter van het PlayStation Experience-event, maar was eigenlijk bedoeld voor Sony's E3-conferentie van 2017. Naughty Dog benadrukt dan ook dat de ontwikkeling van de game nog in een vroeg stadium zit.

The Last of Us: Part is inmiddels te koop. Benieuwd wat wij van de game vonden? Lees dan onze Last of Us 2 review. Als je de game al in huis hebt, vind je onze Last of Us 2 walkthrough met gids misschien wel interessant. We hebben ook alle Last of Us 2 safe codes.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread