Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom toont eerste gameplay beelden Marvel Vs. Capcom Infinite

Ryu en Mega Man X Vs. Iron Man en Captain Marvel.

Capcom toont na afloop van de Capcom Cup de eerste gameplaybeelden van Marvel Vs. Capcom Infinite. De game komt in 2017 naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De Infinity Stones 'Time' en 'Power' spelen een grote rol in de trailer. De stenen geven de personages unieke vaardigheden en effecten die een gevecht snel kunnen veranderen. Er is ook te zien dat de game zich focust op twee tegen twee tag team gevechten.

De vechtgame biedt een eigen verhaal waarin je de rol aanneemt van een van de vechters in het Marvel Vs. Capcom universum. De game bevat ook trainingsmissies, arcade modi en een online multiplayer.

Bekijk op YouTube

Naast de karakters is er op dit moment nog niets bekend over de andere personages. Het is ook nog onduidelijk of Marvel personages Wolverine en Storm aanwezig zijn, omdat de X-Men rechten niet bij Marvel liggen.

Ten slotte kondigt de ontwikkelaar ook een remaster van Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 aan. Die game is vanaf nu te koop voor de PlayStation 4. De pc- en Xbox One-versie volgen in maart 2017.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Marvel vs Capcom: Infinite

PS4, Xbox One, PC

Ultimate Marvel vs. Capcom 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC

Related topics
Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.
Reacties