Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gears of War 4-ontwikkelaar organiseert multiplayer Crossplay test

Pc versus Xbox One.

Gears of War 4-ontwikkelaar The Coalition organiseert aankomend weekeinde een multiplayer Crossplay test tussen de pc en de Xbox One. Dat laat Community Manager TC Octus in een blogpost weten.

De test focust zich op de mogelijkheid om spelers op beide platformen tegen elkaar te laten spelen in een competitieve omgeving. Op dit moment is het voor pc-spelers alleen mogelijk om in co-op campaign, Horde en private Versus met Xbox One-spelers te spelen.

"Met de test kunnen we evalueren of er potentie is om Windows 10- en Xbox One-gebruikers in de toekomst permanent tegen elkaar te laten spelen. We willen wel duidelijk maken dat we geen plotselinge verandering doorvoeren naar aanleiding van dit weekend", schrijft Octus.

De testomgeving is van vrijdag 2 december tot en met maandag 5 december actief. Hierin kunnen spelers van beide platformen het tegen elkaar opnemen in Team Deathmatch, Dodgeball of King of the Hill op alle maps in de game.

Als bedankje ontvang je extra ervaringspunten voor het winnen of verliezen van een match.

Gears of War 4 is verkrijgbaar voor de pc en de Xbox One. De Gears of War 4 review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Gears of War 4

Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.
Reacties