Realityserie over Halo 5: Guardians in de maak

Focust zich op eSports.

Halo 5: Guardians krijgt een eigen realityserie die zich focust op de eSports van de game. Dat laat ontwikkelaar 343 Industries in een bericht weten.

De studio werkt hiervoor samen met de Pilgrim Media Group die in Amerika bekend staat om series als Wicked Tuna, American Chopper en The Ultimate Fighter. De serie is het eerste project van het samenwerkingsverband tussen Pilgrim, Lionsgate en eSports-organisatie ESL.

"We zijn heel enthousiast om samen met Pilgrim aan een realityserie te werken die de intensiteit en extreme competitie van Halo 5: Guardians eSports naar het televisiepubliek brengt", vertelt 343 Industries-medewerker Kiki Wolfkill.

1

Het is nog niet bekend waar de serie over gaat, wie er in meespelen en wanneer de serie in première gaat. Tijdens de Halo Championship Series Pro League Finals op 10 en 11 december worden meer details vrijgegeven.

Halo 5: Guardians is verkrijgbaar voor de pc en Xbox One. In Kenneths Halo 5: Guardians - 1 jaar later artikel lees je wat er nieuw en anders aan de game is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread