Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

We geven een exemplaar van Final Fantasy 15 weg!

Op de PS4 of de Xbox One.

Eurogamer Benelux neemt alvast een voorschot op de feestdagen! We hebben in onze eeuwige vrijgevigheid namelijk besloten om een gratis exemplaar van Final Fantasy 15 op een platform naar keuze (PS4 of Xbox One) weg te geven.

Oplettende lezers voelen het waarschijnlijk al aankomen, maar: daar moet je natuurlijk wel wat voor doen! Om kans te kunnen maken op een gratis exemplaar van Final Fantasy 15, dien je je eerste te abonneren op ons zeer smaakvol ingerichte Eurogamer Benelux YouTube-kanaal.

Vervolgens laat je bij onderstaande video een bericht achter waarin je aangeeft wat je favoriete vervoersmiddel in de hele Final Fantasy-reeks is en waarom. En om het niet te makkelijk te maken: Chocobo's tellen we niet mee.

Bekijk op YouTube

De winnaar van het gratis exemplaar van Final Fantasy 15 wordt willekeurig gekozen uit onze YouTube-subscribers en hun comments onder het YouTube-filmpje. Veel succes! En geen zorgen, als je nog geen Final Fantasy gespeeld hebt, dan verzin je toch gewoon wat?

Final Fantasy 15 is sinds 29 november speelbaar op de PlayStation 4 en de Xbox One. In onze Final Fantasy 15 - 5 dingen die je moet weten lees je meer over de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XV

PS4, Xbox One, PS3

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties