Half-Life 2: Episode 2 wordt door gebruikers van Steam genomineerd voor de 'game die een vervolg verdient'-award.

Deze nominatie is onderdeel van de Steam Awards, een systeem dat onlangs is geÔntroduceerd in de cliŽnt van de online winkel. Spelers hebben de invulling gegeven aan de 'We didn't think of everything'-award, die opzettelijk blanco is gelaten.

Op Reddit is aangekondigd dat de award formeel 'GAME THAT DESERVES A SEQUEL' heet, inclusief hoofdletters. Gebruikers zwepen elkaar op om massaal op de game te stemmen met exact deze award, om Valve het signaal te sturen dat men op Half-Life 3 wacht.

Het is momenteel nog niet bekend hoeveel mensen ook echt deze award hebben uitgedeeld. De nominatieperiode loopt tot 29 november.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.