The Walking Dead: Season 3 release onthuld

UPDATE: trailer uitgebracht.

UPDATE: Telltale Games heeft tijdens The Game Awards 2016 een eerste trailer voor The Walking Dead: A New Frontier uitgebracht. De ontwikkelaar heeft tevens de releasedatum van de game bevestigd.

Oorspronkelijk bericht: De releasedatum van de eerste episode van The Walking Dead: A New Frontier is bekend. De episode wordt uitgegeven op 20 December.

The Walking Dead: A New Frontier speelt zich vier jaar af na de gebeurtenissen van seizoen 2. Clementine is in dit deel een jongvolwassene. Je bestuurt in de game zowel Clementine als het nieuwe personage Javier.

-system-headline

Ontwikkelaar Telltale kiest bij dit deel voor de subtitel "A New Frontier", omdat het derde deel een zogenaamde 'soft reboot' van de serie betreft.

A New Frontier bevat 5 nieuwe episodes die uitkomen op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One alsook iPhone, iPad en Android. Naast de digitale edities wordt er ook een fysieke season-pass versie uitgebracht op 7 Februari.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur  |  artcl0ud

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread