FIFA 17 is dit weekend gratis speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Dat heeft Electronic Arts bekendgemaakt.

De trial geeft je toegang tot alle modi, waaronder The Journey, FIFA Ultimate Team (FUT) en Career Mode. Wel zijn er een aantal beperkingen. Zo kun je op beide platformen alleen met een aangepaste versie van verhaalmodus The Journey aan de slag.

Daarnaast vermeldt Electronic Arts dat je op de Xbox One maximaal tien uur gratis kunt spelen. Heb je als EA Access-abonnee die tijd voor de release van de voetbalgame er al op zitten, dan krijg je geen toegang tot de gratis versie. Het is vooralsnog onduidelijk hoe dit precies voor de PlayStation 4 zit.

De aftrap van de gratis FIFA 17 in de Benelux is donderdag 24 november om 19:00 uur. Je kunt de voetbalgame dan tot en met maandag 28 november 08:59 uur spelen. FIFA 17 tips en tricks lees je alvast hier.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content