Collector's Edition van Resident Evil 7 bevat spookhuis

Exclusief voor Gamestop.

De Amerikaanse winkelketen Gamestop verkoopt een exclusieve Collector's Edition van Resident Evil 7. Naast de game in kwestie bevat het pakket een miniatuur van het landhuis waarin de Resident Evil 7-demo zich afspeelt.

De 'Mansion Music Box' is circa 20 centimeter hoog en speelt het themanummer van de game af, Go Tell Aunt Rhody. Daarnaast zit er led-verlichting in. Verder zit er in het pakket een usb-stick in de vorm van een afgehakte vinger.

1

Die vinger is overigens niet menselijk, maar van een mannequin. Je vindt het voorwerp in de demo, waar het vooralsnog geen praktisch nut heeft. Spelers hebben er inmiddels een hele zoektocht op zitten, maar Capcom wil nog steeds niet zeggen wat je met de vinger kunt.

Ook een bloederige notitie, een ansichtkaart met de Baker-familie en een opberghoes voor de game in de vorm van een videoband maken onderdeel uit van deze Collector's Edition, die 179,99 dollar kost. De releasedatum van Resident Evil 7 is 24 januari.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread