Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard licht aanpassingen aan het XP-systeem van Overwatch toe

Bergen worden heuvels.

Blizzard laat weten dat het nu eenvoudiger is om hogere levels te behalen in Overwatch, na het behalen van een promotie.

Het bedrijf geeft aan dat het bereiken van level 100 traag verloopt. Na een promotie verloopt de sprong van level 1 naar level 23 echter ineens een stuk sneller. Daarna vordert het levelsysteem weer trager. Patch 1.5 past dit systeem aan.

Na een promotie kost elk level nu 20,000 XP om te behalen. Blizzard heeft deze aanpassing gemaakt omdat spelers na level 100 niet meer doorspeelden, maar op een Seasonal Event wachtten om tijdens die periode eenvoudig extra loot boxes te behalen.

Cover image for YouTube videoDeveloper Update | BlizzCon 2016 Recap | Overwatch

De verandering zorgt er volgens het bedrijf voor dat spelers niet meer hoeven te stoppen met spelen, maar met een gelijkmatiger tempo levels behalen en zo ook regelmatig nieuwe loot boxes winnen. Blizzard benadrukt dat de verandering niet is gemaakt om loot boxes te verkopen.

De nieuwe Overwatch patch voegt ook Sombra toe aan de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Overwatch

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties