Blizzard licht aanpassingen aan het XP-systeem van Overwatch toe

Bergen worden heuvels.

Blizzard laat weten dat het nu eenvoudiger is om hogere levels te behalen in Overwatch, na het behalen van een promotie.

Het bedrijf geeft aan dat het bereiken van level 100 traag verloopt. Na een promotie verloopt de sprong van level 1 naar level 23 echter ineens een stuk sneller. Daarna vordert het levelsysteem weer trager. Patch 1.5 past dit systeem aan.

Na een promotie kost elk level nu 20,000 XP om te behalen. Blizzard heeft deze aanpassing gemaakt omdat spelers na level 100 niet meer doorspeelden, maar op een Seasonal Event wachtten om tijdens die periode eenvoudig extra loot boxes te behalen.

De verandering zorgt er volgens het bedrijf voor dat spelers niet meer hoeven te stoppen met spelen, maar met een gelijkmatiger tempo levels behalen en zo ook regelmatig nieuwe loot boxes winnen. Blizzard benadrukt dat de verandering niet is gemaakt om loot boxes te verkopen.

De nieuwe Overwatch patch voegt ook Sombra toe aan de game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread