Pc-versie Dishonored 2 kampt met prestatieproblemen

En hoe je dat aanpakt.

Dishonored 2 heeft verschillende prestatieproblemen op de pc, waaronder een knipperend zwart scherm en stotterende gameplay nadat je op Alt-Tab hebt gedrukt. Arkane Studios heeft tips gegeven om dit te verhelpen.

De studio raadt je aan om op dit moment geen gebruik te maken van Alt-Tab om de game te minimaliseren. Sluit ook zoveel mogelijk achtergrondprocessen af, zodat de game meer systeembronnen tot zijn beschikking heeft.

Op het gebied van video adviseert Arkane Studios om de resolutie te verlagen en alleen de 1440p-resolutie te gebruiken als je een high-end videokaart hebt. Laat ook de V-Sync aan staan, en zet de Adaptive Resolution tussen de 50 en 75 procent als je onder de 30 fps dipt.

Gebruik de "Auto" knop om de game te laten bepalen welke settings je het beste kunt gebruiken. Mocht dit niet volstaan, kun je ook de TXAA Anti-Aliasing uitschakelen, en de Texture Details verlagen.

Dishonored 2 komt vandaag uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Neem ook een kijkje naar de Systeemeisen van de pc-versie van Dishonored 2.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread