Ontwikkelaar Niantic voegt in de toekomst mogelijk de tweede generatie Pokémon aan Pokémon GO toe. Dat blijkt uit een datamine van een update voor de game.

In de bestanden van update 0.45.0 voor de Android-versie van de game zijn verwijzingen naar Pokémon met nummers #152 (Chikorita) tot #251 (Celebi) gevonden. De modellen en bestanden van de nieuwe Pokémon zijn echter nog niet aan de game toegevoegd.

1

Volgens de datamine heeft Pokémon GO nu ook verwijzingen naar legendarische Pokémon Lugia en Ho-Oh. Daarnaast is ontdekt dat de update de Transform move van Ditto aan de game heeft toegevoegd. Het is op dit moment echter nog onduidelijk hoe je Ditto kunt vangen.

Pokémon GO is sinds deze zomer speelbaar op apparaten die draaien op Android of iOS. Op de site vind je onder andere een lijst met Pokémon GO tips en tricks en artikel over het Buddy-systeem in Pokémon GO.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Pokémon Go Trading - Pokémon ruilen met je vrienden

Alles wat je over Trading in Pokémon Go moet weten.

Pokémon Go Kanto Week Event - bonussen, starttijd, eindtijd en alles wat we weten

Alles wat we weten over het Pokémon Go Kanto Week evenement.

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Een overzicht van welke Pokémon types zwak of sterk zijn tegen andere Pokémon types in Pokémon Go