Op Blizzcon 2016 heeft Blizzard Entertainment de nieuwe hero Sombra, een Arcade Mode, de nieuwe map Oasis en een professionele Overwatch League aangekondigd.

Blizzard hint al enige tijd naar het bestaan van Sombra. Het personage is nu officieel met haar eigen 'Infiltrator' animatiefilm geďntroduceerd. De Overwatch-website is inmiddels bijgewerkt met details over haar vaardigheden.

Zo beschikt Sombra over een machinegeweer, kan ze de vaardigheden van vijanden stopzetten en is ze in staat om onzichtbaar te worden. Ze beschikt ook over een EMP aanval, die alle schilden en barričres in de omgeving vernietigt.

De Arcade Mode voegt nieuwe modi, regels en maps aan Overwatch toe. De modus begint met 1vs1 en 3vs3 gevechten op een nieuwe map genaamd Eco Point: Antartica. Er zijn geen details vrijgegeven over Oasis, de andere nieuwe map.

Overwatch League is een eSports-initiatief van Blizzard. Overwatch komt volgend jaar naar verschillende grote steden waar vervolgens Combines worden gehouden. Hier kunnen spelers zich kwalificeren om in aanmerking te komen voor een professioneel contract.

Je leest de Overwatch review van Yvo op de site. Lees voor meer informatie onze Overwatch tips en tricks.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Overwatch Competitive Play - Alle details op een rij

De jacht op skill rating kan beginnen.

Overwatch - Watchpoint Gibraltar Map gids

Tips voor aanvallers en verdedigers.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.