Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch krijgt nieuwe hero, maps en Overwatch League

Plus Arcade Mode.

Op Blizzcon 2016 heeft Blizzard Entertainment de nieuwe hero Sombra, een Arcade Mode, de nieuwe map Oasis en een professionele Overwatch League aangekondigd.

Blizzard hint al enige tijd naar het bestaan van Sombra. Het personage is nu officieel met haar eigen 'Infiltrator' animatiefilm geïntroduceerd. De Overwatch-website is inmiddels bijgewerkt met details over haar vaardigheden.

Cover image for YouTube videoSombra (finally) announced at Blizzcon 2016 - Infiltration animated short

Zo beschikt Sombra over een machinegeweer, kan ze de vaardigheden van vijanden stopzetten en is ze in staat om onzichtbaar te worden. Ze beschikt ook over een EMP aanval, die alle schilden en barrières in de omgeving vernietigt.

De Arcade Mode voegt nieuwe modi, regels en maps aan Overwatch toe. De modus begint met 1vs1 en 3vs3 gevechten op een nieuwe map genaamd Eco Point: Antartica. Er zijn geen details vrijgegeven over Oasis, de andere nieuwe map.

Cover image for YouTube videoOverwatch League trailer - Krusher99, sure why not?

Overwatch League is een eSports-initiatief van Blizzard. Overwatch komt volgend jaar naar verschillende grote steden waar vervolgens Combines worden gehouden. Hier kunnen spelers zich kwalificeren om in aanmerking te komen voor een professioneel contract.

Je leest de Overwatch review van Yvo op de site. Lees voor meer informatie onze Overwatch tips en tricks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Overwatch

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties