Details Watch Dogs 2 Season Pass bekend

Nieuwe missies, uitrusting en voertuigen.

Uitgever Ubisoft maakt de details van de Watch Dogs 2 Season Pass bekend. Er zijn drie DLC-pakketten en twee losse bundels bij de Season Pass inbegrepen.

De T-Bone bundel voegt de truck en de outfits van hacker Raymond 'T-Bone' Kenney aan de game toe. Verder maakt de uitbreiding een nieuwe 'Mayhem' co-op moeilijkheidsgraad beschikbaar.

Human Conditions bevat meerdere uren aan nieuwe singleplayer missies. De DLC geeft je ook een nieuwe elite co-op missie waarin je het tegen 'Jammers' opneemt, een nieuw type vijand.

Het laatste DLC-pakket heet No Compromise en bestaat uit een nieuw singleplayer verhaal en een nieuwe 'Showdown' co-op modus.

De eerste DLC is vanaf 13 december exclusief beschikbaar op de PlayStation 4. De pc en de Xbox One krijgen de uitbreiding 30 dagen later. De overige twee DLC's komen in de lente van 2017 uit.

In de Season Pass zit ook de Psychedelic Pack en de Root Access Bundel. Beide uitbreidingen komen in de winter van 2016 uit en voegen nieuwe outfits, wapens, drones en voertuigen aan de game toe.

Watch Dogs 2 is vanaf 15 november beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie komt op 29 november uit. In Bruce zijn Watch Dogs 2 preview lees je meer over de game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread