Titanfall 2 - 5 dingen die je moet weten

Titanisch.

Vandaag komt Titanfall 2 uit. Het vervolg op de gehypete multiplayershooter uit 2014 staat een titanenkarwei te wachten. Het origineel had namelijk een grote invloed op het first-person shooter genre, maar kon de enorme verwachtingen niet helemaal waarmaken. Aan ontwikkelaar Respawn Entertainment om dit keer beter te doen. Wij vertellen je vijf dingen die je over de game moet weten.

Singleplayer campaign

1

In tegenstelling tot de eerste game biedt Titanfall 2 wel een heuse singleplayer campaign. Geen multiplayermatches verbonden door een los verhaal meer dus, maar wel een uit de kluiten gewassen verhaal dat belooft om "wetenschap en magie te combineren".

In het verhaal speel je als Jack Cooper, een eenvoudige soldaat die ervan droomt om ooit zijn eigen Titan te mogen besturen. Die droom wordt sneller dan verwacht werkelijkheid als Cooper zich plots achter de vijandelijke linie bevindt in het gezelschap van Titan BT-7274. Doorheen het verhaal bouw je een band op met je mechanische metgezel. In Titanfall 2 praten de mechs overigens.

Tijdens de campaign moet je niet alleen knallen, maar zijn er ook rustige momenten voorzien. Daarbij navigeer je door de levels met behulp van je mobiliteit. Dat betekent dus veel wallrunnen, lange sprongen maken en je nieuwe grappling hook goed gebruiken.

Ga verder naar het volgende Titanfall 2 feit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread