Final Fantasy 15 krijgt online multiplayer DLC

De Roadtrip-met-vrienden-epos is dan helemaal compleet.

Final Fantasy 15 krijgt online multiplayer via DLC, aldus Square Enix.

De DLC is onderdeel van de Season Pass, waar vier stuks content in zit. De eerste drie DLC zijn verhaalgedreven en focussen elk op een lid uit Noctis zijn vriendenkring. De vierde bevat Noctis en brengt de groep weer bij elkaar middels een online multiplayer uitbreiding.

Square Enix laat nog geen details vrij over hoe de multiplayer ten uiting komt. De verhaalgedreven DLC krijgen elk specifieke gameplay- en artstijlen. Gladio's DLC is actievol, die van Ignis is tactischer en Prompto's verhaal neemt meer de vorm van een shooter aan.

prompto
Concept art voor Prompto's DLC.

Elk stuk DLC bevat nieuwe locaties en verhaallijnen. De ontwikkelaar laat weten dat 'ze erg nauw zijn verbonden met het hoofdverhaal van [de game]'. Over de lengte van de DLC vertelt Square Enix dat 'het meer om de ervaring gaat dan de daadwerkelijke speelduur'.

Final Fantasy 15 komt uit op 29 november. Bekijk hier de Final Fantasy 15 Omen trailer.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread