Overwatch Ranked seizoen 3 begint vanaf 1 december

Verwacht wel een verandering in je Skill Rating.

De Ranked Mode van Overwatch begint vanaf 1 december aan het derde seizoen. Dit is een week nadat het tweede seizoen ten einde komt.

Met het derde seizoen komen er veranderingen en tweaks aan de systemen van de game. Blizzard geeft echter wel aan dat er een minder drastische aanpassing aan de Skill Rating (SR) wordt gemaakt, in vergelijking met de sprong van seizoen 1 naar seizoen 2.

"We resetten de SR niet volledig met het nieuwe seizoen, maar we gebruiken je SR van het vorige seizoen als een startblok", aldus Principal Designer Scott Mercer.

"Je SR is wel iets lager wanneer je start. Zo zien spelers hun ranking niet drastisch kelderen na een paar matches. Het kan ook zijn dat je in een lager klassement start, maar in dat geval stijgt je SR wel sneller tot je weer een aantal matches hebt gespeeld."

De aanpassingen worden momenteel getest op de Overwatch PTR server. Momenteel loopt ook het Overwatch Halloween Terror-evenement nog tot 1 november.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread