United Front Games sluit zijn deuren

Slapende hond niet meer wakker te maken.

United Front Games sluit zijn deuren. De studio is onder andere bekend van Sleeping Dogs en ModNation Racers.

De studio werkte aan Smash+Grab, een online 'gang warfare' game. Deze game is uitgebracht in Early Access maar op moment van schrijven niet langer te koop. Afgelopen weekend was de game nog gratis te spelen op Steam.

Er is geen reden opgegeven voor het sluiten van de studio, en er is nog geen officieel statement van de studio uitgebracht. Op Twitter schrijft een producente dat ze "rouwt om de beste baan die ze ooit heeft gehad [...] Vaarwel, UFG."

De website van de studio is op dit moment nog online. United Front Games is in 2007 opgericht, en heeft in die periode vijf titels uitgebracht. Hier lees je de Sleeping Dogs: Definite Edition review nog eens.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread