Gerucht: Rockstar kondigt binnenkort nieuwe Red Dead-game aan

UPDATE: nieuwe afbeelding duidt op Red Dead-titel.

UPDATE Rockstar heeft een nieuwe afbeelding via Twitter gedeeld die de indruk wekt dat de studio binnenkort een nieuwe Red Dead game aankondigt.

Op de afbeelding zijn zeven figuren te zien die voor een zonsopkomst of zonsondergang uitlopen. De tekenstijl van de illustratie is vergelijkbaar met die van Red Dead Redemption.

Oorspronkelijk bericht: Volgens geruchten kondigt Rockstar Games binnenkort Red Dead Redemption 2 aan. De ontwikkelaar heeft op Twitter en zijn eigen site een 'teaser image' geplaatst.

De afbeelding laat het Rockstar logo zien op een rode achtergrond. Op verschillende plaatsen is de afbeelding vervaagd. De afbeelding is al meer dan 97,000 keer gedeeld op Twitter. Rockstar heeft geen verdere informatie gedeeld.

Onlangs is Red Dead Revolver uitgekomen voor de PlayStation 4 Enkele maanden geleden was er ook al een mogelijk Red Dead Redemption 2 lek.

Advertentie

Ga naar comments (4)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread