De Call of Duty: Infinite Warfare bta voor de PlayStation 4 is met 24 uur verlengd. De test loopt nu tot 18 oktober om 19:00 uur.

De reden voor de verlenging is dat er afgelopen weekend een nieuwe map en modus zijn toegevoegd. In een blogpost laat ontwikkelaar Infinity Ward weten dat er nog meer in petto is, zoals de Gun Game-modus.

Volgend weekend start de bta opnieuw, ditmaal voor zowel PlayStation 4 als Xbox One spelers. Op Twitter is bevestigd dat je de voortgang door de PlayStation 4-versie van de bta meeneemt naar het volgende weekend.

Op de site kun je alles wat we weten over Call of Duty: Infinite Warfare lezen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content