Battlefield 1 krijgt huurbare servers

Ditmaal wel via Electronic Arts.

Uitgever Electronic Arts kondigt aan dat Battlefield 1 huurbare servers krijgt. De optie bestaat al langer in de Battlefield-serie, maar gaat nu voor het eerst volledig via de uitgever zelf.

Voorheen kon je servers huren bij bedrijven die door Electronic Arts geautoriseerd waren. Nu is het mogelijk om direct via de in-game winkel servers te huren. De uitgever zegt zo meer controle over de hardware te hebben en betere ondersteuning te kunnen verlenen.

Iedereen die een server huurt heeft de optie om de naam, map rotatie, modi en andere gameplay-instellingen aan te passen. Bepaalde opties zijn beperkt, maar Electronic Arts geeft niet aan wat deze beperkingen inhouden.

Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Yvo zijn Battlefield 1 preview lees je meer over de game.

Meer over de game weten? Raadpleeg dan ons uitgebreid overzicht van alle Battlefield 1 info die je moet weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread