Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gravity Rush 2 release uitgesteld tot 2017

Game heeft geen haast.

Sony laat weten dat de release van Gravity Rush 2 is uitgesteld tot 2017. De game komt nu op 20 januari 2017 uit voor de PlayStation 4.

"Gravity Rush 2 is het einde van Kat haar reis, dus we willen er zeker van zijn dat spelers genoeg tijd hebben om diep in het verhaal van de game te duiken", zegt ontwikkelaar Keiichiro Toyama in een bericht op de PlayStation Blog.

"Er is ook veel aandacht besteed aan de asyncrone interactie tussen spelers in Gravity Rush 2. Deze feature komt het beste tot zijn recht als een groot aantal spelers de game speelt. We hebben daarom besloten om Gravity Rush 2 uit te stellen naar een minder volle releaseperiode."

Cover image for YouTube videoGravity Rush 2 Trailer - Tokyo Game Show 2015

Bij wijze van verontschuldiging maakt de ontwikkelaar de eerder aangekondigde Premium DLC voor Gravity Rush 2 nu gratis aan voor iedereen.

Gravity Rush 2 is vorig jaar officieel aangekondigd. De game heeft onder andere maps die 2,5 maal zo groot zijn als de eerste Gravity Rush-game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Gravity Rush 2

PS4

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties