Fallout 4 en Skyrim mods alsnog naar de PlayStation 4

Geen modderfiguur meer.

Fallout 4 en The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition krijgen toch mods op de PlayStation 4. Dat kondigt ontwikkelaar en uitgever Bethesda aan.

Vorige maand meldde Bethesda dat Fallout 4 en Skyrim Special Edition geen mods krijgen op de PlayStation 4. De ontwikkelaar laat nu echter weten dat de PlayStation 4-versie van de Skyrim Special Edition alsnog ondersteuning voor de Creation Kit krijgt.

Bethesda meldt verder dat de studio ondersteuning van Fallout 4 mods pas implementeert zodra het werk aan de Skyrim Special Edition is voltooid. Een exacte releasedatum voor mods blijft uit. Fallout 4 op de Xbox One heeft sinds mei mod support.

Op de PlaySation 4 Pro hebben zowel Skyrim als Fallout 4 ondersteuning voor een 4K-beeldschermresolutie. Bethesda verwacht dat Fallout 4 op de console tevens verbeterde lichtval en grafische effecten heeft. Lees voor meer informatie de PlayStation 4 Pro preview.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread