'Je moet Dishonored 2 tweemaal spelen om het te snappen'

De diepere betekenis van een dolk in je schedel.

Volgens ontwikkelaar Arkane moet je Dishonored 2 tweemaal uitspelen voordat je de game volledig 'snapt'.

'Ik denk dat je Dishonored 2 pas begrijpt als je de game twee keer speelt. Er zijn zoveel gesprekken die je mis kunt lopen en lore om te lezen om te begrijpen hoeveel impact de omgeving op het verhaal heeft', aldus Co-Creative Director Harvey Smith.

Je begint de game als Emily. Op een bepaald punt splitst de verhaallijn en moet je kiezen tussen doorspelen met Emily, of doorgaan als Corvo. Met deze personages ontdek je andere routes en gebruik je andere krachten. Je moet de game ook meermaals uitspelen om alle powers te zien.

Dishonored 2 komt op 11 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een nieuwe Dishonored 2 gameplay trailer laat de nieuwe krachten zien van Emily en Corvo.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread