Ook dit jaar heeft FIFA 17 Ultimate Team weer nieuwigheden te bieden. Zo kun je Squad Building Challenges aangaan en op die manier beloningen verdienen. Of je treedt toe in een online toernooi en neemt het in FUT Champions tegen de groten op. Hier vertellen we je er alles over.

Squad Building Challenges voltooien

Squad Building Challenges zijn nieuw in FIFA 17. Ze zijn bedoeld om je vaardigheid bij het samenstellen van een nieuw team op de proef te stellen.

Er zijn verschillende uitdagingen, die voor een deel slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Voor elke uitdaging moet je een team samenstellen. Zo is een opgave Challenge bijvoorbeeld om een team met elf spelers samen te stellen, waarbij de Team Chemistry minstens 50 moet zijn en de puntenwaarde van je team minstens 76 is.

De uitdagingen onderscheiden zich doordat je soms minder spelers nodig hebt om bepaalde uitdagingen te voltooien, of soms enkel maar speler van een bepaald niveau (Bronze, Silver of Gold) mag gebruiken, of soms enkel spelers van een bepaald land kunt kiezen.

Let op: Player Cards die je gebruikt bij de samenstelling verdwijnen permanent uit je club. Zet dus niet zomaar je beste spelers in! Gebruik kaarten die je sowieso niet nodig hebt. Desnoods pluk je een goedkope speler van de transfermarkt.

De uitdagingen zijn ingedeeld in verschillende groepen. Je wordt beloond voor zowel het vervullen van een enkele uitdaging als van het voltooien van een hele groep. Je krijgt Coins, Card Sets en exclusieve truitjes voor je team.

Meer FIFA 17 Ultimate Teams tips:

FIFA 17 Ultimate Team - Starterstips voor beginners

FIFA 17 Ultimate Team - Formatie, Team Chemistry en Fitness

FIFA 17 Ultimate Team - Speler aanpassen, contract verlengen en lenen

FIFA 17 Ultimate Team - Snel Coins (geld) verdienen

FIFA 17 Ultimate Team - Transfermarkt: spelers kopen en verkopen

FIFA 17 Ultimate Team - Draft Mode team en Dream Squad samenstellen

FIFA 17 Ultimate Team - Teamgeeststijlen en Chemistry Styles voor elke positie

FIFA 17 Ultimate Team (FUT 17) tips en tricks - Team opbouwen, Coins verdienen en de transfermarkt

FIFA 17 tips en tricks - Overzicht voor beginners en gevorderden

FUT Champions winnen

Nog een nieuwe modus is FUT Champions. Deze heeft verschillende categorieŽn. Elke week zijn er van maandag tot vrijdag dagelijks nieuwe knockout-toernooien waaraan je kunt deelnemen. Presteer je daar goed, dan kun je naar de Weekend League gaan.

Als je elk weekend (of toch zo vaak als mogelijk) voor de Weekend League kwalificeert en daar zoveel mogelijk wint, dan stijgt je ranking. Hoe hoger je ranking, hoe groter je kansen op goede beloningen.

Speel je goed genoeg en domineer je de Beste van de Maand-lijsten, dan kun je misschien wel een kwalificatie voor de Live-Events van het Ultimate Team Championship versieren, of misschien aan de FIFA Interactive World Cup meedoen.

Je team moet voor FUT Champions dus wel helemaal op punt staan. Daarvoor moet je natuurlijk eerst tijd en Coins investeren. Wees dus voorbereid voor je het strijdtoneel betreedt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Redactie

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content