Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Schrijver World War Z werkt aan Minecraft-roman

World War Creeper.

Max Brooks werkt aan een officiële Minecraft-roman, genaamd Minecraft: The Island. Volgens uitgever Del Rey is The Island het eerste deel in een op Minecraft-gebaseerde serie. Wanneer de roman uitkomt, is nog niet bekend.

Brooks is voornamelijk bekend van zijn boeken The Zombie Survival Guide en World War Z. Hoewel er plannen zijn voor meerdere boeken, is het nog niet bekend of Brooks ook daarbij betrokken is.

Bekijk op YouTube

Mojang-medewerker Marsh Davies beschrijft een vroege versie van de roman als 'een blokkige Robinson Crusoe, maar dan nog vreemder.' Het boek volgt 'een held gestrand in een onbekend land vol onbekende regels, die ondanks alles moet leren overleven.'

Brooks zelf zegt blij te zijn met het boek, mede omdat het 'eindelijk al die uren dat ik Minecraft speelde rechtvaardigt.' De consoleversie van Minecraft krijgt binnenkort een update die banieren toevoegt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Minecraft

Video Game

See 1 more

Minecraft: Pocket Edition

Android, iOS, Windows Phone

Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.
Reacties