Ontwikkelaar Niantic brengt vanaf vandaag een nieuwe update uit voor Pokémon GO. Met update 0.39.0 kun je nu ook Incense gebruiken via je Pokémon GO Plus. De patch wordt wereldwijd geleidelijk uitgebracht.

Tot op heden was de Pokémon GO Plus in staat om onder andere Pokémon te vangen, Pokéstops te bezoeken en eieren uit te broeden. Nu kun je ook via de Plus Pokémon naar je locatie lokken door een Incense te gebruiken.

plus

Verder is door deze update de plaats waarop je een bepaalde Pokémon gevangen hebt terug te vinden op je Pokémon-informatiescherm. Het Pokémon GO tracking-systeem wordt echter in deze update niet bijgewerkt.

Doordat de update geleidelijk wordt uitgebracht, kan het even duren voordat deze overal beschikbaar is. Een artikel over het over het Pokémon GO Buddy-systeem en Pokémon GO tips en tricks vind je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Dave Rapmund

Dave Rapmund

Redacteur

Dave schrijft en speelt games. Verder doet hij ook nog iets met websites. Nintendo-fanboy van het eerste uur.

Meer artikels van Dave Rapmund

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Pokémon Go Trading - Pokémon ruilen met je vrienden

Alles wat je over Trading in Pokémon Go moet weten.

Pokémon Go Kanto Week Event - bonussen, starttijd, eindtijd en alles wat we weten

Alles wat we weten over het Pokémon Go Kanto Week evenement.

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Een overzicht van welke Pokémon types zwak of sterk zijn tegen andere Pokémon types in Pokémon Go