Dishonored 2 gameplay trailer laat nieuwe krachten zien

En nieuwe krachten betekent nieuwe manieren om te moorden.

Een gameplay trailer voor Dishonored 2 laat nieuwe krachten voor hoofdpersonages Emily en Corvo zien.

Emily heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kloon van haarzelf te creëren die de aandacht van vijanden trekt. De kloon is ook explosief. Met de Far Reach-vaardigheid kan ze een vijand in een valstrik trekken.

De krachten van Corvo uit Dishonored zijn terug, maar met een aantal aanpassingen. Met Blink kun je nu ook de tijd stilzetten en met de Possession-vaardigheid kun je vlug van gastheer naar gastheer verplaatsen.

Alles wat we weten over Dishonored 2 staat op de site. De game is op 11 november beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread