Death Stranding is een actiegame in een open wereld. Dat laat Hideo Kojima tijdens de Sony Media Briefing in Tokyo weten.

Volgens Kojima geeft de open wereld in zijn nieuwste game 'een zekere vrijheid. Je kunt tegelijkertijd van het verhaal genieten en er zijn online-elementen in de game.' Tevens heeft het team een Engine gevonden om de game in te ontwikkelen.

Tijdens de E3-beurs van 2016 is Death Stranding onthuld. Er zijn nog geen verdere details over de game bekend.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Death Stranding release, trailer, gameplay en alles wat we weten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.