Warcraft Adventures: Lord of the Clans is nu gratis te downloaden

Geschrapte adventure game na 18 jaar beschikbaar. 

De point-and-click adventure game Warcraft Adventures: Lord of the Clans is nu gratis te downloaden.

De game speelt zich af na de gebeurtenissen van Warcraft 2: Beyond the Dark Portal. Je speelt de orc Thrall, die door Aedelas Blackmoore wordt opgevoed als krijger in het mensenleger. Het verhaal sluit aan op het begin van Warcraft 3: Reign of Chaos.

Blizzard heeft de game in 1998 geschrapt. "Dit is geen marketingbeslissing, maar een bewijs naar onszelf en de fans dat wij de kwaliteit van onze games hoog in het vaandel hebben staan," aldus een persbericht op Blizzard's website in die tijd.

De game is in samenwerking met een Russische animatiestudio ontwikkeld. Voorts heeft een Russische gebruiker van de Warcraft fansite Scrolls of Lore daar een 'praktisch voltooide versie met alle cinematics en voice acting' gepost. De game is volledig speelbaar.

Het verhaal van de game is uiteindelijk in boekvorm uitgebracht. Blizzard Entertainment heeft nog niet gereageerd op deze ontwikkelingen. Marcel heeft zijn eerste impressies van World of Warcraft: Legion op de site geplaatst.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread