Doom multiplayer krijgt Deathmatch en private matches

Plus een Arcade Mode.

Id Software kondigt aan dat de multiplayermodus van DOOM wordt uitgebreid met Deathmatch en de optie om privésessies te hosten. De ontwikkelaar hint verder naar een Arcade Mode, een competitieve toevoeging aan de campaign.

Deathmatch maakt het mogelijk om free-for-all gevechten te spelen. Bij het hosten van privésessies zijn instellingen zoals de tijdslimiet van matches aan te passen. Daarnaast kan je Power Weapons en Demon Runes in- of uitschakelen.

De volledige onthulling vindt op 13 september om 20:00 via Twitch plaats. De gratis update moet deze maand nog uitkomen. Arcade Mode volgt in de herfst. De Doom: Until the Evil review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread