Ontwikkelaar Niantic meldt dat Pokémon Go binnenkort een Pokémon Buddy-systeem krijgt. Hiermee kun je je favoriete Pokémon uit je collectie tot buddy benoemen en zo tijdens het lopen beloningen verdienen.

De Pokémon die je als buddy kiest is naast je personage te zien op je profielpagina. Als je vervolgens rondloopt verdient je buddy onder andere automatisch candy waarmee je deze Pokémon sterker kunt maken of kunt laten evolueren.

bud

Op afbeeldingen van Niantic is te zien dat je buddy niet naast je loopt in de game. Wel is deze te zien naast je profielfoto. Je kunt op elk moment je buddy-Pokémon veranderen. Meer informatie over het buddy-systeem en andere functies in Pokémon Go volgt in de herfst. Een artikel over Pokémon Go Gym Battles, Teams en Prestige Points vind je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Dave Rapmund

Dave Rapmund

Redacteur

Dave schrijft en speelt games. Verder doet hij ook nog iets met websites. Nintendo-fanboy van het eerste uur.

Meer artikels van Dave Rapmund

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Pokémon Go Trading - Pokémon ruilen met je vrienden

Alles wat je over Trading in Pokémon Go moet weten.

Pokémon Go Kanto Week Event - bonussen, starttijd, eindtijd en alles wat we weten

Alles wat we weten over het Pokémon Go Kanto Week evenement.

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Een overzicht van welke Pokémon types zwak of sterk zijn tegen andere Pokémon types in Pokémon Go