Fallout 4: Nuka World DLC - 5 dingen die je moet weten

Allen naar het pletpark.

Vandaag komt de Nuka World DLC van Fallout 4 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is het laatste uitbreidingspakket van de postapocalyptische RPG, en ontwikkelaar Bethesda Game Studios wil alle registers opentrekken om ervoor te zorgen dat het een knaller wordt. Dat kun je zelfs letterlijk nemen, want de DLC draait om de Raider-factie en hun bloederige tijdverdrijf dat voornamelijk uit plunderen, martelen en moorden bestaat. Hier zijn vijf dingen die je moet weten voordat je je sadistische lusten botviert.

Nuka World speelt zich af in het gelijknamige pretpark

rollertoaster

Wat is er een betere setting voor een DLC rond bloeddorstige Raiders dan een vervallen pretpark? Nuka World was voor de allesvernietigende kernoorlog een oord van plezier voor jong en oud. Anno 2287 is het vooral een oord van verderf voor stom en stout. Het pretpark draait volledig om de populaire frisdrank Nuka Cola, wat je zeker in de omgeving en NPC's zoals de robot N.I.R.A. terugziet. Zij heeft namelijk de vorm van Bottle, een levend Nuka Cola-flesje dat een mascotte van Nuka World is.

Volgens lead level designer Justin Schram is Nuka World qua oppervlakte net iets kleiner dan Far Harbor. Hij geeft wel aan dat er in het pretpark zoveel te doen is, dat het minstens even groot lijkt als het mysterieuze eiland.

Ga verder naar het volgende Fallout 4: Nuka World DLC feit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread