Xbox One S-bundel met FIFA 17 onthuld

Twee uitvoeringen.

Microsoft heeft tijdens de Gamescom 2016 de Xbox One S-bundel met FIFA 17 bekendgemaakt. Die is vanaf 22 september verkrijgbaar.

De bundel bevat de console, één controller en FIFA 17. Overigens krijg je geen fysiek exemplaar maar een downloadcode van de voetbalgame. De FIFA 17 releasedatum is namelijk een week later op 29 september. Daarnaast krijg je ook drie FIFA 17 Ultimate Team Legends leenspelers en een maand gratis toegang tot EA Access waarmee je de game al voor diens lancering kunt spelen.

fifa 17 xbox one s

De bundel is er in twee uitvoeringen. Zo is er een 500 gigabyte-versie van de Xbox One S, die 299 euro kost. Tevens komt er een bundel met een 1 terabyte-variant voor 349 euro. Bij de laatste uitvoering zit tevens een Ultimate Team Rare Player Pack.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread