Bethesda: 'Rage en The Evil Within krijgen mogelijk sequels'

Aldus Pete Hines.

Bethesda-topman Pete Hines geeft in een interview aan dat zowel Rage als The Evil Within voldoende exemplaren hebben verkocht om vervolgen te rechtvaardigen.

"Ik denk dat beide games voldoende verkocht zijn om aan sequels te kunnen beginnen. Ik doe verder geen uitspraken over waar we op dit moment wel en niet aan werken. Momenteel hebben we al heel wat in ontwikkeling," aldus Hines.

The Evil Within is een survival horror game die in 2013 is uitgebracht. De game is gemaakt door Tango Gameworks, de studio van Resident Evil-bedenker Shinji Mikami. Rage is in 2011 gelanceerd en was de eerste nieuwe IP voor id Software sinds de originele Quake.

Id Software heeft onlangs Doom (review) uitgebracht en werkt op dit moment aan Quake Champions. Het is onbekend wat Tango Gameworks nu aan het ontwikkelen is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread