Call of Duty: Black Ops 3 is dit via Steam gratis op de pc te spelen.

Ga naar de Call of Duty: Black Ops 3 winkelpagina en druk simpelweg op de groene 'Game spelen' (of 'Play game') toets.

Bovendien krijgt de game tot 8 augustus een korting van 50% en voor de Digital Deluxe versie betaal je 25% minder. Eigenaars van de Multiplayer Starter Pack kunnen ook aan een verminderde prijs upgraden.

Call of Duty 3: Black Ops 3 lanceerde eind 2015 voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Redacteur Carl concludeerde in zijn Black Ops 3 review dat de game 'zowel online als offline de meest complete Call of Duty is. De kwantiteit gaat echter wel ten koste van de kwaliteit.'

Wat extra tips nodig om in de multiplayer je mannetje te staan? Raadpleeg dan snel onze Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer tips.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Meer artikels van Bruce Vandeweyer

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content