Blizzard organiseert Overwatch World Cup

Tijdens Blizzcon.

Blizzard kondigt aan dat het tijdens Blizzcon in november de Overwatch World Cup organiseert.

De deelnemende teams worden in de eerste plaats door de Overwatch community verkozen. Vanaf 11 augustus kan iedere Overwatch-speler op zijn of haar favoriete teams en spelers in de eigen regio stemmen.

Deze verkozen teams nemen het vervolgens tegen elkaar op 'best-of-three, single-elimination online qualifiers". De winnaars gaan door naar de finale ronde die zich tijdens Blizzcon afspeelt.

1

Tijdens de finale nemen zestien teams van verschillende regio's het tegen elkaar op: zes uit Europa, zes uit Azië en vier uit de Amerikas. En ze strijden om de titel in 'best-of-three, round-robin group stages and best-of-five, single-elimination finals.'

Behoor je nog niet tot de beste spelers van je regio? Raadpleeg dan eens onze uitgebreide Overwatch tips om snel nog wat beter te worden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread