Overwatch krijgt nieuwe loot boxes en game mode

In teken van Olympische Spelen.

Blizzard heeft een nieuwe Overwatch Summer Games 2016 update aangekondigd. Deze staat in het teken van de Olympische Spelen en bevat naast nieuwe loot boxes ook de game modus Lúcioball, die sterk aan Rocket League doet denken.

Het Summer Games-event start vandaag en eindigt over drie weken. Tijdens deze periode verdienen spelers speciale loot boxes met 100 nieuwe cosmetische items.

Zo werkt het: tijdens het event geeft elke loot box die je verdient of koopt een kans op een cosmetisch item gebaseerd op de Olympische Zomerspelen. Dit bevat sprays, emotes, victory poses, hightlight intros, player icons en speciale skins.

Je kunt deze speciale loot boxes niet met credits kopen, maar elke loot box bevat gegarandeerd een item uit de Summer Games 2016-collectie. Je verdiende items zijn voor altijd beschikbaar, maar kunnen na 22 augustus niet meer verdiend worden.

De nieuwe game modus Lúcioball wordt als 'een futuristische versie van voetbal' omschreven. Je speelt in de Estádio das Rãs een 3vs3 match. Je gebruikt jump pads en speed boosts samen met Lúcio's vaardigheden om in vier minuten zoveel mogelijk goals te scoren.

Het Overwatch Summer Games 2016 event is nu beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread