Disney licht toekomst Disney Infinity toe

Disney Finite.

Disney heeft in een e-mail toegelicht wat er in de toekomst gaat gebeuren met Disney Infinity. Het bedrijf heeft een schema gemaakt.

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om in-game aankopen te doen in de pc- en mobiele versies van Disney Infinity 2.0. Je kunt nog wel aankopen doen in de pc-versie van Disney Infinity 3.0.

Vanaf 30 september kun je niet langer inloggen op de servers van de pc- en mobiele versies van de game, met uitzondering van de Steam-versie. De game wordt op deze dag verwijderd van de App Stores op alle mobiele platforms.

Op dezelfde dag is het niet meer mogelijk om Toy Box-creaties te uploaden. Downloaden is alleen nog maar mogelijk op de consoles, Apple TV en de Windows 8/10 Store-versie.

Vanaf 3 januari 2017 kunnen er geen in-game aankopen gedaan worden in de pc-versie van Disney Infinity 3.0, en vanaf 3 maart 2017 zijn alle online functionaliteiten en communityfuncties offline gehaald. Hier lees je de Disney Infinity 3.0 review.

Disney benadrukt dat de consoleversies van Disney Infinity normaal blijven werken, met uitzondering van de onlinefuncties.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Lego Star Wars: The Skywalker Saga release bekend

In a galaxy… not that far away!

Dying Light 2 krijgt gratis next-gen update

Maar geen cross-generation co-op.

PUBG: Battlegrounds vanaf nu free-to-play

Bestaande spelers krijgen bonus.

Dying Light 2 krijgt minstens vijf jaar post-launch DLC

Om te vermijden dat het een zombiegame wordt.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread