Call of Duty: Infinite Warfare gameplay trailer toont Black Sky-missie

Vanaf de grond tot in de ruimte.

Uitgever Activision laat in een nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare gameplaytrailer de Black Sky-missie van de game zien.

Je speelt als Lt. Reyes die tijdens een verrassingsaanval op Genève het met zijn team tegen de soldaten van SetDef opneemt. De missie begint op de grond, maar eindigt in de ruimte. De game wisselt dan ook grondgevechten met grootschalige gevechten in de ruimte af.

Verder maakt Activision bekend dat iedereen die Call of Duty: Infinite Warfare vooraf besteld de Terminal map als bonus krijgt. De map is een remake van de Terminal map uit Call of Duty: Modern Warfare 2.

terminal

In een aanvullende trailer laat Activision de brug zien van het ruimteschip de UNSA Retribution, welke als je thuisbasis fungeert tijdens de campaign.

Meer over Call of Duty: Infinite Warfare weten? Lees dan onze uitgebreide preview met alle Call of Duty: Infinite Warfare informatie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread