A King's Tale: Final Fantasy 15 aangekondigd

Backstory Brawler.

Square Enix heeft A King's Tale: Final Fantasy 15 aangekondigd.

De game is een side-scrolling beat 'em up met retro graphics, waarin je een jonge King Regis speelt. Volgens Square Enix bevat de game een "diepgaand gevechtssyteem, met combo's, counters en de Warp Strike. [...] De game beloont snelle reflexen en tactisch spel."

A King's Tale: Final Fantasy 15 is een prequel van Final Fantasy 15 en vertelt een verhaal dat King Regis voor het slapen aan een jonge Noctis vertelt. Dat gaat over een invasie van monsters waar hij en zijn kompanen een einde aan moeten brengen.

De brawler komt op 30 september voor de PlayStation 4 en Xbox One uit, samen met Final Fantasy 15. In de Verenigde Staten is de game een pre-orderbonus, en er zijn nog geen details over hoe de game gedistribueerd wordt in de Benelux.

Op onze site lees je alles wat we weten over Final Fantasy 15.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread