Onthulling nieuwe Final Fantasy 14-uitbreiding tijdens Fan Festival

Nog even wachten tot oktober.

De onthulling van een nieuwe Final Fantasy 14-uitbreiding gebeurt tijdens het Fan Festival in oktober. Dat zegt producent Naoki Yoshida in een interview met Game Watch.

"Omdat de game zo'n sterke ondersteuning krijgt van de spelers, delen we het nieuws graag met zoveel mogelijk fans tijdens Fan Festivals," zegt Yoshida. De vorige uitbreiding Heavensward kreeg zijn aankondiging tijdens het Fan Festival in oktober 2014.

Over aankomende patches 3.4 en 3.5 zegt Yoshida dat de stad Ishgard "meer betrokken raakt in de strijd van de Warriors of Light en Scions die hielpen de oorlog te beëindigen." De producent vindt het 'gevoelig' te praten over de locatie waar de patches zich afspelen, maar zei dat het verhaal niet per se plaatsvindt in Ishgard.

Omdat Yoshida niet te veel wil verklappen van het plot, zegt hij dat de voortgang van het hoofdverhaal te zien is met de aankomende patch 3.4. Daarna doet Square Enix aankondigingen tijdens Noord-Amerikaanse en Tokyo Fan Festivals, waarna patch 3.5 uitkomt. Ten slotte krijgen de fans nog informatie over de ontwikkelingen tijdens het Europese Fan Festival.

Begin deze maand kwam Final Fantasy 14: Revenge of the Horde patch 3.3 uit. Deze update voegde onder andere een gevecht met Nidhogg toe, gaf toegang tot Aquapolis en voegde ook het player-versus-player gebied Fields of Glory toe.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Lego Star Wars: The Skywalker Saga release bekend

In a galaxy… not that far away!

Dying Light 2 krijgt gratis next-gen update

Maar geen cross-generation co-op.

Pokémon-fan stelt moeilijkheidsgraad voor Pokémon-games voor

Zorgt voor Pokédiscussie met de community.

Dying Light 2 krijgt minstens vijf jaar post-launch DLC

Om te vermijden dat het een zombiegame wordt.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread