Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect: Andromeda kijkt niet naar keuzes voorgaande games

Einde trilogie heeft geen Effect op de game.

Mass Effect: Andromeda kijkt niet naar de keuzes die je in voorgaande Mass Effect-games hebt gemaakt. Dit melden Mac Walters en Aaryn Flynn van BioWare in een interview met Eurogamer.net.

Flynn geeft in het interview tevens aan dat Mass Effect: Andromeda niet kijkt naar het type einde dat je in Mass Effect 3 hebt gekozen.

"We willen een nieuw verhaal vertellen. Het is echter erg lastig om dit te doen als er ook steeds moet worden gekeken naar de manier waarop de vorige trilogie eindigde", aldus Flynn.

De ontwikkelaar voegt echter wel toe dat de verhaallijn van Andromeda zo is opgebouwd dat de verschillende eindes van Mass Effect 3 niet teniet worden gedaan. "Je keuzes blijven intact in het oude Mass Effect-universum", zo meldt Flynn.

Uitgever Electronic Arts toonde op de E3-beurs een nieuwe Mass Effect: Andromeda trailer. In mei raakte al bekend dat Mass Effect: Andromeda is uitgesteld tot begin 2017. De game komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk op YouTube

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect: Andromeda

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties