De PlayStation 4K is dit jaar niet aanwezig op de E3-beurs. Dit meldt Sony-topman Andrew House in een interview met de Financial Times.

House bevestigt tevens het bestaan van de PlayStation 4K. Er wordt al langere tijd over de console gespeculeerd. Zo ging enige tijd het gerucht dat de PlayStation 4K in september van dit jaar al uitkomt.

"De PlayStation 4K is bedoeld om de standaard PS4 te complementeren. We zijn van plan om beide versies gedurende de hele cyclus van de console te verkopen", aldus House. Hij laat tevens weten dat de PlayStation 4K meer kost dan een reguliere console.

Sony organiseert volgende week een persconferentie tijdens de E3-beurs. De presentatie begint hier op 14 juni om 03:00 's nachts. Een overzicht van alle data en tijdstippen van de E3 persconferenties vind je op de site.

Nog even tijd? Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content