Nintendo laat via zijn officiële website weten dat het bedrijf meer games streamt tijdens de E3-beurs.

Aanvankelijk was Nintendo van plan om op 14 juni alleen een livestream van The Legend of Zelda voor Wii U te tonen. Dit wordt nu voorafgegaan door gameplay van Pokémon Sun and Moon. De stream begint op 14 juni om 18:00 uur lokale tijd.

Op 15 juni vanaf 19:00 uur lokale tijd start er een tweede livestream. Deze begint met een Q&A sessie van Pokémon GO, gevolgd door games als Monster Hunter Generations, Dragon Quest 7 en Tokyo Mirage Sessions #FE.

Er is meer nieuws rondom Nintendo. Zo is er onlangs bekendgemaakt dat Nintendo en Vans samen een schoenencollectie starten.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content