De tweede betaalde uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt is er eindelijk. Een jaar na de release van de oorspronkelijke game belooft ontwikkelaar CD Projekt RED een heel ambitieuze uitbreiding. Waarom? Wij leggen het je uit in vijf belangrijke punten.

1. Speelt zich af in het zonnige Toussaint

Blood and Wine speelt zich af in een volledig nieuwe regio, die niks te maken heeft met de gebieden uit de oorspronkelijke game. Je verkent namelijk Toussaint. Het is een regio gedomineerd door zon, groen en azuurblauw water. Toussaint is namelijk geÔnspireerd door Zuid-Frankrijk en daarboven is deze welvarende streek niet door oorlog getroffen. Je verkenningstochten voelen dan ook compleet anders aan dan het grauwe strijdtoneel van Velden en de eilanden van Skellige.

Ga verder naar het volgende Blood and Wine feit.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Meer artikels van Carl Vander Maelen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content