Goat Simulator: Waste of Space aangekondigd

In de ruimte hoort niemand je blaten.

Coffee Stain Studios onthult Waste of Space, een nieuwe uitbreiding voor Goat Simulator. De add-on komt vandaag uit.

In Waste of Space krijg je de opdracht om de constructie van een ruimtestation te financieren. Dat doe je door mensen te bedotten, zodat ze geld steken in de crowdfundingcampagne voor het station. Met dat geld kun je 'je dromen waarmaken als ruimte-MacGyver in de ruimte.'

Coffee Stain laat weten dat de map waarop je speelt de grootste tot nu toe is. Je kunt ook vliegen en dogfights houden met andere schepen. Volgens het persbericht kun je tevens het commando voeren over de brug van een sterrenship.

De expansion komt uit op de pc, iOS en Android. De Xbox One-versie van Goat Simulator is een van de gratis games voor Xbox Live Gold in juni.

Minuutje tijd? Lees ook:

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread