Gerucht: Blizzard onthult maandag nieuwe Overwatch Hero

Heet Sombra.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment onthult komende maandag mogelijk een nieuwe Hero voor Overwatch.

1

Het gerucht is ontstaan dankzij een advertentie van een Franse bioscoopketen. Op een affiche voor een special Overwatch evement wordt aangegeven dat er onder andere een nieuwe personage voor de game wordt onthuld.

Gebruiker Nirolak op internetforum NeoGAF heeft sindsdien een compilatie gemaakt van alle informatie die naar een nieuwe Hero verwijst. Zo wordt er gespeculeerd dat het personage een vrouwelijke support Hero is die Sombra heet.

Deze naam is afkomstig uit een aantal krantenknipsels in de Dorado map. Het personage Reaper noemt haar ook bij naam in een in-game quote.

Daarnaast zijn er afbeeldingen van een gemaskerd personage met een sniper rifle in de Route 66 map gevonden. Blizzard gebruikte in het verleden een soortgelijke methode om de Hero D.VA te onthullen. De studio heeft echter nog niet op de nieuwe geruchten gereageerd.

Overwatch komt op 24 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dereks preview van de PlayStation 4-versie van Overwatch lees je op de site.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

2
De Franse advertentie

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread