Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect: Andromeda uitgesteld naar begin 2017

Meer nieuws tijdens EA Play.

Mass Effect: Andromeda komt niet eind 2016, maar begin 2017 uit. Ontwikkelaar BioWare heeft dat middels een blogpost laten weten.

Volgens algemeen directeur Aaryn Flynn gaat de ontwikkeling de goede kant op. De studio heeft echter meer tijd nodig om uiteindelijk de game die het voor ogen heeft, te kunnen leveren. Zo belooft Flynn in zijn blogpost meer vrijheid voor spelers en nieuwe werelden buiten de Melkweg. Mass Effect: Andromeda is daarnaast de eerste game in de serie die met de Frostbite-engine wordt gemaakt.

Op 12 juni wordt er meer nieuws over het vierde deel in de Mass Effect-serie bekendgemaakt. Dat gebeurt dan tijdens de EA Play persconferentie in Londen en Los Angeles, waar Electronic Arts ook meer details over Titanfall 2 gaat prijsgeven. Op 14 juni start de E3 2016.

Vorige maand zijn er gameplaybeelden van Mass Effect: Andromeda gelekt die onder meer een jetpack en Korgan tonen. De game komt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.

Cover image for YouTube videoMass Effect: Andromeda gameplay

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect: Andromeda

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties